Premierul Ciucă pasează la consiliile județene și Ministerul Educației problema transportului elevilor care nu poate fi decontat: Vor găsi o soluție până la sfârșitul lunii septembrie


Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România (UNCJR) și Ministerul Educației “vor găsi o soluție până la sfârșitul lunii septembrie”, spune premierul Nicolae Ciucă în privința transportului elevilor care, în fapt, nu le poate fi decontat integral elevilor, așa cum este prevăzut în lege. Problema decontării navetei școlare exista și acum un an când ministrul Cîmpeanu afirma că “Din păcate, oricât mi-aș dori, nu există soluții miraculoase”.

“E nevoie de o procedură unitară de decontare pentru transportul elevilor. România educată  înseamnă șanse egale la educație tuturor copiilor. UNCJR și Ministerul Educației vor găsi o soluție până la sfârșitul lunii septembrie”, a declarat Ciucă. Acesta, alături de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, și reprezentanți ai consiliilor județene, s-au întâlnit pe 29 august, să discute despre anul școlar 2022-2023  care începe peste o săptămână.

 

 

 

 

Sursă foto:portalinvatamant.ro

 

 

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed