Jogger de la Dacia a depășit 100.000 de unități produse în mai puțin de un an

Istanbul, Turkey - February 17 2023 : Dacia Jogger is a crossover car produced and marketed jointly by Renault and Dacia.


Dacia a atins un nou jalon în producția sa de automobile cu șapte locuri, modelele Jogger. Uzina de la Mioveni a produs până în prezent 100.000 de unități ale acestui model de mașină.

Modelul Jogger a fost lansat pe piață în septembrie 2021 și a fost conceput pentru a oferi o alternativă accesibilă pentru familiile numeroase. Cu un preț de pornire de sub 20.000 de euro, Jogger oferă șapte locuri și o capacitate de încărcare generoasă.

Dacia a investit peste 100 de milioane de euro în modernizarea uzinei de la Mioveni, pentru a putea produce modelul Jogger. Aceasta face parte din strategia companiei de a extinde gama de produse și de a rămâne competitivă pe piața auto.

Dincolo de producția la scară mare, Dacia a introdus, de asemenea, tehnologii noi și îmbunătățiri în design pentru modelul Jogger, ceea ce îi oferă o calitate superioară și un nivel ridicat de confort pentru pasageri.

Peste 90% din producția modelului este destinată exportului, cu precădere în țările Europei Occidentale. Principalele piețe externe ale modelului Jogger sunt: Franța: 18.501 unități, urmată de Germania (11.351 unități), Italia (7.993 unități), Spania (4.467 unități) și Marea Britanie (3.848 unități). Cifrele se referă la vânzările cumulate de la lansare până la 1 martie 2023.

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed