Grupul german Audi Environmental Foundation va organiza o acțiune de colectare a deșeurilor din sectorul românesc al Dunării


Împreună cu fundația Ferry Porsche, BABOR Beauty Group și everwave, grupul german de la Audi au anunțat că vor să se implice într-o acțiune de colectare a deșeurilor de pe Dunăre, în România.

Pentru a marca acest moment, cele patru companii se gândesc ca în data de 22 aprilie, care celebrează Ziua Pământului să înceapă acestă acțiune. O ambarcațiune de colectare a gunoiului de către everwave CollectiX va fi trimisă către România. Aceasta are în dotare senzori intelgineți care va colecta informații nu doar despre cantitatea, dar și despre tipul sau compoziția gunoiului din Dunăre.

Pe lângă acțiunea de curățenie care va dura cinci săptămâni, aceste entități vor susține diverse cursuri de educație și informare pentru copii, dar și activități de curățare pe teren.

Anul trecut, aceste companii, cu excepția celor de la Ferry Porsche, au extras peste 3,2 tone de plastic, echivalent a 110.340 de sticle de plastic de un litru din sectorul sârbesc al Dunării.

Sursa imagine: digi24.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed