Facebook încă în top: Peste 3 miliarde de utilizatori activi lunar, în ciuda ‘războiului’ cu TikTok și Twitter

Men use smartphones to social media on vacation at home, use social media to talk to social distancing ,Working From Home concept.


Facebook continuă să demonstreze că încă deține un puternic atractiv pentru utilizatori, cu peste 3 miliarde de utilizatori activi în fiecare lună, conform celor mai recente rapoarte de la Meta. Aceasta include peste două treimi din totalul utilizatorilor, sau 2,064 miliarde, care intră pe platformă cel puțin o dată pe zi.

Deși Facebook a pierdut o parte din “cool”-ul său în ochii tinerilor utilizatori, aceștia încă accesează platforma pentru diversele sale funcții. În ciuda criticilor, numărul utilizatorilor de Facebook a continuat să crească, cu un plus înregistrat față de anul trecut.

Toate platformele deținute de Meta, care includ Facebook, WhatsApp, Instagram, Messenger și Threads, înregistrează un total de 3,88 miliarde de utilizatori activi lunar. Asta indică faptul că majoritatea celor care au conturi pe alte platforme ale sale încă se conectează frecvent la Facebook.

Una dintre noile adăugiri ale Facebook, Reels – o variantă a popularului TikTok – pare să contribuie la recenta creștere a platformei. CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a menționat că Reels înregistrează zilnic 200 de miliarde de vizualizări pe toate platformele pe care a fost integrată.

Threads, cel mai nou produs al Meta, o alternativă la Twitter, a înregistrat cea mai rapidă creștere a unei platforme din istoria internetului. Deși încă nu este disponibilă în Europa, Threads a reușit să strângă 100 de milioane de utilizatori în primele cinci zile de la lansare.

 

Sursă foto: gettyimages.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed