Ciolacu: În 2023 și 2024 vom întoarce în economie și pentru populație 8-10% din PIB


Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că viitorul Guvern va introduce în economie 8-10% din PIB, de cinci ori mai mult decât guvernările anterioare.

Potrivit acestuia, 19 proiecte de investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, dintre care 2,2 miliarde de ajutor de stat, au fost aprobate în această săptămână în cadrul unei scheme derulate de Ministerul de Finanțe. Acest lucru înseamnă un „un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create”, a explicat liderul PSD.

„Vom contribui astfel la dezvoltarea unor Industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activități de asistență spitalicească și fabricarea produselor din cauciuc. Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernării: creștere economică prin producție și investiții în România, stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare și crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

Sursă foto: Facebook/Marcel Ciolacu

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed