Zelenski, desemnat ”Persoana Anului 2022′ de către revista TIME


Revista americană TIME l-a desemnat pe preşedintele ucrainean drept omul anului 2022 pentru determinarea şi curajul cu care şi-a apărat ţara în faţa agresiunii ruse. Anul trecut, aceeaşi revistă l-a desemnat pe antreprenorul Elon Musk ca persoana anului 2021.

Revista Time l-a desemnat pe preşedintele Zelenski drept persoana anului pentru curajul şi determinarea de a apăra Ucraina în faţa agresiunii ruse.

Președintele Ucrainei a oferit un interviu de peste două ore reporterilor revistei americane în trenul care îl ducea din capitala ucraineană la Herson, orașul recucerit de forțele ucrainene.

Este de datoria mea să merg acolo și să le arăt că Ucraina s-a întors, că îi sprijină. Poate le va da un impuls suficient pentru a mai rezista câteva zile. Dar nu sunt sigur. Nu mă liniștesc cu astfel de iluzii”, a declarat Zelenski, conform TIME.

Aceeaşi publicaţie le-a premiat cu titlul “EROII ANULUI” pe iraniencele care au protestat împotriva regimului teocratic din Iran după uciderea lui Mahsa Amini de către poliţia morală pentru că nu purta corect hijabul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursă foto: time.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed