WhatsApp a lansat o funcție nouă pentru administratorii de afaceri


WhatsApp a lansat funcția Companion și pentru utilizatorii de iOS. Această funcție, care este foarte utilă pentru oamenii de afaceri, a fost introdusă anterior doar pentru dispozitivele Android.

Funcția este extrem de utilă pentru cei care administrează o afacere, întrucât ei ar putea avea nevoie ca mai multe persoane să aibă acces la mesajele trimise pe un singur cont. Versiunea iOS, la fel ca cea Android, îți sincronizează istoricul și toate mesajele tale sunt livrate pe toate dispozitivele indicate.

Compania a asigurat însă că toate conversațiile rămân criptate end-to-end, chiar și pe dispozitivele conectate.

”Acum puteți comuta între telefoane fără să vă deconectați și puteți relua conversațiile de unde ați rămas. Sau, dacă sunteți proprietarul unei mici afaceri, angajații pot răspunde clienților direct de pe telefoanele lor, cu același cont WhatsApp Business.

De asemenea, în următoarele săptămâni, vom introduce o modalitate alternativă și mai accesibilă de conectare la dispozitivele însoțitoare.

Acum puteți introduce numărul de telefon pe WhatsApp Web pentru a primi un cod unic, pe care îl puteți utiliza pe telefon pentru a activa conectarea dispozitivului, în loc să fie nevoie să scanați un cod QR.

Așteptăm cu nerăbdare să introducem această funcție pe mai multe dispozitive însoțitoare în viitor”, au transmis reprezentanții WhatsApp.

Dar aceasta nu este singura schimbare pe care WhatsApp o aduce aplicației de mesagerie: peste 2 miliarde de utilizatori WhatsApp ar putea în curând să își poată folosi numele de utilizator în loc de sau alături de numărul de telefon.

De când există WhatsApp, utilizatorii aplicației deținute în prezent de Meta au fost nevoiți să se logheze cu numărul de telefon, ceea ce nu este cea mai bună soluție din punct de vedere al confidențialității.

 

Sursă foto: pexels.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed