Volkswagen lansează conceptul ID.2ALL: o mașină electrică mică și accesibilă, pentru a atinge obiectivul de a vinde un milion de mașini electrice pe an până în 2025

Seattle, WA, USA January 20, 2023 VW R32 GTI in blue driving


Volkswagen își reinventează oferta de mașini electrice, prezentând conceptul ID.2ALL, care ar urma să ofere o alternativă accesibilă și atractivă pentru piața de mașini electrice.

Potrivit unor surse apropiate de companie, mașina ar putea fi disponibilă la prețuri începând de la 20.000 de euro. Această strategie face parte din planul Volkswagen de a se concentra pe dezvoltarea de mașini electrice accesibile și de a deveni lider pe piața vehiculelor electrice la nivel global până în 2025.

Conceptul ID.2ALL al Volkswagen reprezintă o mașină electrică mică, care va fi disponibilă pentru publicul larg, la un preț accesibil. Mașina va fi construită pe o platformă comună cu alte modele Volkswagen, care vor fi adaptate la versiunea electrică. De asemenea, se pare că modelul ID.2ALL va fi mai mic decât modelul ID.3 al companiei și va avea o autonomie de aproximativ 300 de kilometri.

Potrivit surselor, Volkswagen își propune să reducă costurile pentru a face mașinile electrice mai accesibile pentru publicul larg. În plus, compania dorește să devină liderul pe piața de mașini electrice până în 2025, prin dezvoltarea și lansarea de modele accesibile.

ID.2ALL este unul dintre cele cinci modele electrice dezvoltate de Volkswagen, care vor fi lansate pe piață până în 2025. Compania a prezentat, de asemenea, și conceptul ID.Life, care este o mașină electrică compactă și urbană, cu o autonomie de 400 de kilometri.

Volkswagen are în plan să vândă un milion de mașini electrice pe an până în 2025, iar dezvoltarea de modele accesibile este considerată cheia pentru atingerea acestui obiectiv.

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed