VIDEO Președintele Klaus Iohannis după reuniunea din prima zi a Consiliului European: Summitul NATO a dovedit că în NATO există o abordare unitară. Suntem uniți şi vom merge uniți mai departe


Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut joi, 24 martie 2022, la Bruxelles, Regatul Belgiei, declarații de presă în marja participării la reuniunea Consiliului European.

Cred că putem să spunem, a fost ziua în care am demonstrat din nou că suntem uniți. Summitul NATO a dovedit că în NATO există o abordare unitară. Suntem uniți şi vom merge uniți mai departe. A urmat Summitul G7, care a arătat o unitate foarte clară, iar după-amiază și în această seară, aici, la Consiliu, cred că am reușit să dovedim unitate, Președintele Biden a participat la Consiliu în această seară. Tema tuturor întâlnirilor a fost, evident, Ucraina, agresiunea rusă asupra Ucrainei, măsurile pe care le-am luat, sancțiunile şi felul în care vom merge mai departe. Acest mesaj de unitate a fost şi este extrem de important. Unitatea noastră este arma cea mai puternică în această confruntare și acest lucru trebuie subliniat de fiecare dată.

 

 

 

 

Sursă foto: Administrația Prezidențială a României | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed