Vacanțe de lux în Europa: Descoperă Destinațiile opulente și cele mai accesibile pentru un sejur de șapte zile


Planifici o vacanță de o săptămână în Europa fără să traversezi continentele? Iată unde vei găsi cele mai opulente și cele mai accesibile hoteluri de lux…

Un sejur de o săptămână într-un hotel de lux european costă în medie între 3.000 și 5.000 de euro, conform rapoartelor Rador, citând tourismtoday.gr.

Potrivit informațiilor de pe site-ul Hikers Bay, hotelurile de lux amplasate în zone montane tind să fie mai costisitoare decât cele de pe coastă. Cu toate acestea, aceste prețuri fluctuează în mod constant, iar costul unui sejur de o săptămână la aceste hoteluri variază considerabil, fiind strâns legat de factori precum sezonul și cererea.

Hotelurile de lux cele mai costisitoare din Europa pentru o vacanță de o săptămână:

Elveția: Hotelurile elvețiene sunt cele mai costisitoare din Europa, cu un tarif mediu de aproximativ 580 de euro pe noapte. Așadar, un sejur de o săptămână aici te poate costa în jur de 6.400 de euro.

Islanda: Islanda ocupă a doua poziție ca și destinație cea mai costisitoare din Europa, cu un tarif mediu de 5.300 de euro pentru un sejur de o săptămână.

Austria: Hotelurile de cinci stele din Austria au un tarif mediu de aproximativ 370 de euro pe noapte, ceea ce înseamnă aproape 4.000 de euro pentru un sejur de o săptămână.

Franța: O săptămână într-un hotel de lux din Franța poate costa până la 4.300 de euro, iar tariful mediu pe noapte într-o astfel de unitate este de 400 de euro.

Italia: Destinațiile populare din Italia pot avea un tarif de aproximativ 3.300 de euro pentru un sejur de lux de o săptămână, iar tariful pe noapte poate fi de 300 de euro.

Spania: Hotelurile de lux din Spania pot avea un tarif de aproximativ 2.600 de euro pentru un sejur de o săptămână, iar cele din Portugalia pot ajunge la 1.900 de euro.

Croația: Un sejur de o săptămână în Croația te poate costa în jur de 3.000 de euro, iar tariful pe noapte este de aproximativ 300 de euro.

Hotelurile de lux cele mai accesibile din Europa pentru un sejur de o săptămână:

Polonia: Polonia oferă cele mai mici tarife pentru hotelurile de lux, în jur de 100 de euro pe noapte și 1.400 de euro pentru o săptămână.

România: Un sejur de o noapte într-un hotel de cinci stele din România costă în medie 130 de euro (1.600 de euro pentru o săptămână).

Bulgaria: Hotelurile de lux din Bulgaria au un tarif mediu de 1.700 de euro sau 140 de euro pe noapte.

Estonia: Un sejur de o săptămână în Estonia te poate costa în medie 1.900 de euro.

Letonia: Letonia are un tarif mediu de aproximativ 2.000 de euro pentru un sejur de o săptămână.

Albania: Această țară oferă luxul de cinci stele la prețuri accesibile, cu peisaje magnifice și servicii de top. Un sejur de o săptămână într-un hotel de lux din Albania te poate costa în medie 1.300 de euro, iar tariful pe noapte poate ajunge la 100 de euro.

Aceste tarife pot fluctua în funcție de cerere și de sezon, așa că este recomandat să verifici înainte de a face rezervările pentru vacanța dorită.

 

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed