Tranzacție în grupul Carrefour. Platforma Bringo a fost evaluată la aproximativ 40 de milioane de euro


Bringo International SAS, compania cu sediul în Franța prin care grupul de retail Carrefour operează și dezvoltă software Saas (Software as a Service) a preluat Bringo Magazin S.R.L, compania care deține platforma Bringo. Valoarea tranzacției este de 39,8 milioane de euro, sumă la care a fost evaluată compania.

Compania Bringo Magazin SRL prin care retailerul francez Carrefour operează aplicația Bringo ( software și interfața grafică) a trecut din proprietatea unui SRL înregistrat în România în cea a Bringo International SAS, o entitate juridică cu sediul în Franța creată special pentru a putea coordona activitățile locale din fiecare țară unde există platforma Bringo  și strategiile de dezvoltare la nivel internațional.

Amintim că platforma românească Bringo, lansată în 2015 de către Beta Software Management  și Ascend Netsolutions și preluată în 2017 de către Carrefour este folosită acum sub diferite branduri în cinci țări: România, Argentina, Belgia, Franța și Maroc. Astfel, ținând cont de evoluția puternică a conceptului Bringo la nivel mondial, Grupul Carrefour a considerat  necesară crearea unei structuri internaționale, parte din grup, care să coordoneze eforturile locale din fiecare țară și strategiile de dezvoltare la nivel internațional. Noua entitate juridică, Bringo International, este coordonată începând din 3 ianuarie de Cătălin Samara, Director Operațional și E-commerce și membru al Comitetului Executiv al Carrefour România. Acesta a preluat  funcția de Director al Bringo Internațional, având responsabilitatea de a coordona activitatea internațională a serviciului de personal shopping și livrare. De asemenea, va avea rolul de a integra din punct de vedere tehnic și operațional aceste filiale. Ca urmare a acestei numiri internaționale, responsabilitățile lui Cătălin în cadrul Carrefour România vor fi redistribuite intern.

Sursă foto: 7est.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed