Top 10 cele mai bune sisteme educaționale din lume


Sistemele de educație în lume: Într-o instituție de învățământ recunoscută și certificată, educația este învățarea formalizată.

Educația formală are un curriculum pe care elevii trebuie să-l termine pentru a câștiga un certificat de onoare. Educația informală este dobândirea de cunoștințe, abilități și experiențe în afara școlarizării formale cu un curriculum.

O modalitate prin care o națiune determină punctele forte și performanța academică a elevilor este prin sistemul său educațional.

1. Statele Unite ale Americii

SUA este remarcată pentru educația sa de înaltă calitate, oferită de cadre universitare de renume internațional. Sistemul educațional american include învățământul primar, secundar și universitar. Învățământul primar și secundar durează cel puțin 12 ani.

După clasele I până la XII, elevii merg la facultate sau universitate. Ca și alte țări, universitățile din SUA oferă o gamă largă de cursuri de calitate.

Sistemul este, de asemenea, interesat de cercetare în urma unor procese și tehnologii. Partea practică este în general accentuată în a ajuta elevii să înțeleagă, să gestioneze și să rezolve situații din viața reală.

Sistemul echilibrează contribuțiile instructorilor și studenților la performanța academică. Cele mai populare subiecte în rândul studenților internaționali din Statele Unite sunt informatică, inginerie, managementul afacerilor, drept și arte Statele Unite au ajuns într-un punct în care prezența studenților nu este necesară.

Tehnologiile TIC și de rețea ale acestora sunt eficiente, permițând învățarea online ușoară.

2. Marea Britanie

Sistemul de învățământ din Marea Britanie include învățământul primar, secundar, suplimentar și superior. Wharton School de la Universitatea din Pennsylvania a numit Marea Britanie cea mai bună țară pentru educație în 2019.

După SUA, Marea Britanie este cea mai populară destinație pentru studenții de peste mări. Marea Britanie este venerată, iar diplomele sale sunt respectate la nivel global.

Sistemul de învățământ din Marea Britanie atrage studenți din întreaga lume datorită amestecului său unic de cultură engleză bogată și oportunități academice.

Marea Britanie are 18 din primele 100 de universități, potrivit QS, lăudându-se ca al doilea cel mai bun sistem de educație din lume, cu cursuri de artă, literatură și design.

Educația este foarte apreciată acolo, cu indivizi și organizații dornice să o finanțeze, permițând studenților să aplice pentru burse.

3. Canada

Canada, ca țară, prețuiește educația și, prin urmare, menține un sistem de învățământ la nivel înalt. Canada oferă educație de bază și secundară gratuită.

În plus, cultura unică a Canadei, taxele de școlarizare accesibile și costurile scăzute de trai au făcut-o o destinație preferată de studiu pentru mulți studenți.

Universitățile de aici au fost în mod constant enumerate printre cele mai importante instituții de învățământ din lume de către QS și Times, cu instituții de învățământ renumite, cum ar fi Universitatea din Toronto și Universitatea Queen.

Acesta permite studenților să se specializeze în inginerie, afaceri sau arte Canada oferă, de asemenea, burse pentru studenții internaționali și nativi.

Sistemul de învățământ din Canada este flexibil și eficient. Elevii pot alege între doi sau trei ani de educație generală.

4. Germania

Atât Germania, cât și Statele Unite au sisteme educaționale similare.

În Germania, grădinița este opțională. Educația informală de la părinți și rude poate ajuta la creșterea copiilor. Elevii pot alege dintr-unul din cele cinci sisteme de învățare secundară.

Germania este casa producătorilor de automobile importanți, inclusiv Audi, BMW și Volkswagen. Cursurile intensive germane în Inginerie, Design și MBBS (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) se numără printre realizările notabile ale instituțiilor sale de învățământ.

Germania are unul dintre cele mai bune sisteme de învățământ din lume. Multe burse sunt oferite pentru studenții de peste mări, poziționând Germania ca unul dintre cele mai bune sisteme de educație din lume.

5. Australia

Educația și șansele de carieră sunt excelente în Australia, a șasea țară ca mărime din lume. Studiul în străinătate în Australia este popular, deoarece oferă inginerie, administrație, arhitectură, media, afaceri, și, de asemenea, este un loc de muncă. cursuri de comunicare și artă.

În Australia, copiii de la 6 la 15 ani trebuie să meargă la școală.

Guvernul finanțează masiv educația, oferind copiilor din 6 până în 15 zelul de a merge la școală. Învățământul superior pregătește studenții pentru creșterea personală și aplicarea cunoștințelor pentru binele societății și al economiei.

Australia oferă cea mai bună educație și formare profesională (EFP), care este formarea pentru locuri de muncă. Țara încurajează învățarea practică, salută studenții de peste mări și are unul dintre cele mai bune sisteme de educație din lume.

6. Elveția

Forța de muncă și formarea profesională din Elveția sunt recunoscute. Majoritatea nivelurilor de educație sunt gratuite pentru părinții plătitori de taxe. Studenții internaționali pot profita, de asemenea, de sistem.

Unele universități din Elveția oferă studenților internaționali gratuit de școlarizare și indemnizații de trai, permițându-le să studieze gratuit în țară. Comparativ cu alte țări, acest lucru înseamnă că taxele de școlarizare sunt mai mici. Taxa pentru învățământul universitar privat este adesea mai mare decât cea pentru învățământul universitar public.

Cu toate acestea, Elveția este una dintre cele mai scumpe țări din Europa, în special la Geneva și Zurich. Așa că, bugetati-va banii cu înțelepciune. Elveția are unul dintre cele mai bune sisteme de învățământ din lume.

7. China

China este una dintre cele mai avansate țări din lume, datorită tehnologiilor sale superioare și productivității în practic fiecare sector economic. Sistemul de învățământ din China este, de asemenea, printre primele din lume.

Cel mai important aspect al sistemului educațional din China este reprezentat de eforturile guvernului de a reduce taxele școlare.

Studierea în China permite studenților internaționali să obțină un punct de vedere chinez. Istoria vastă a Chinei și cultura bogată au făcut-o o o destinație preferată de studiu în străinătate pentru studenții internaționali.

Mii de programe de înaltă calitate predate în limba engleză sunt disponibile în China. Universitățile chineze oferă programe de economie, afaceri, finanțe, drept și chineză pentru studenții de toate nivelurile. China are unul dintre cele mai bune sisteme de educație din lume.

8. Olanda

Există un motiv pentru care sistemul școlar olandez este admirat la nivel global. Sistemul de învățământ olandez este unul dintre cele mai bune din lume, datorită calității sale înalte și a universităților de clasă mondială de top.

Olanda, o țară non-vorbitoare de limba engleză, a dezvoltat primul curriculum de limba engleză. Curriculum-ul lor este deschis, permițând studenților să-și urmeze pasiunile.

Educația de bază este full-time până la vârsta de 16 ani, atunci elevii pot alege să continue part-time. Abordarea pune accentul pe calificare și formare profesională.

În Olanda, studenții trebuie să aibă vârsta de 16 ani pentru a plăti taxele de școlarizare. Olanda oferă burse și subvenții pentru taxele de școlarizare.

Cooperarea este accentuată în sala de clasă, ceea ce face mai simplu pentru studenții internaționali să se întâlnească cu studenții olandezi și cu alți studenți internaționali.

Cu toate acestea, conexiunile profesor-student sunt foarte apreciate în universitățile olandeze. Programele de studii de la universitățile olandeze sunt, de asemenea, destul de practice.

Este prima țară non-vorbitoare de limba engleză care oferă educație în limba engleză studenților străini. Sunt utilizate metode moderne de predare și, deoarece învățământul superior este susținut, învățământul este scăzut în comparație cu alte țări europene.

9. Franța

Aceasta este una dintre destinațiile de studiu de top pentru studenții din întreaga lume. Acest lucru se datorează sistemului lor educațional excelent. Învățământul francez este împărțit în niveluri primare, secundare și superioare.

Guvernul francez a implementat numeroase strategii pentru a se asigura că educația nu este o problemă majoră în Franța. Cele mai multe școli primare și secundare franceze, precum și multe colegii, sunt instituții publice conduse central.

Cu toate acestea, educația este un drept fundamental în Franța și este obligatorie din 6 până în 16. Rata puternică de înscriere timpurie a Franței i-a adus un loc printre cele mai mari sisteme de învățământ din lume.

Sistemul de învățământ francez este considerat unul dintre cele mai mari din lume. Este cel mai important și cel mai de succes sistem educațional din lume.

10. Suedia

Suedia poate avea un sistem de învățământ de clasă mondială, deoarece realizările academice, învățarea și educația de calitate sunt pe primul loc. Ei pun mare preț pe munca în echipă.

Suedia este cunoscută ca fiind progresistă. Bluetooth, stimulatoare cardiace, Skype și Spotify, toate au fost dezvoltate cu cercetarea universitară suedeză.

Competențele, cercetarea și tehnologia digitală sunt subliniate în educația suedeză. Sistemul școlar suedez susține, de asemenea, idealul egalitar sau filozofia egalității.

 

Sursă foto: Unsplash

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed