TikTok.com a devenit cel mai popular domeniu web


TikTok a depăşit, în ultimele luni ale anului, domeniile unor companii precum Google şi Facebook, pentru a deveni cel mai vizitat domeniu web.

Anul trecut, cele mai populare domenii web la nivel global au aparţinut, în ordine, Google, Facebook, Microsoft, Apple, Netflix şi Amazon. Acum, toate acestea au fost depăşite de TikTok.com, potrivit news.ro.

Conform măsurătorilor făcute de Cloudflare, per ansamblu, TikTok.com a fost cel mai popular domeniu web în perioada august – decembrie 2021.

TikTok a început să cocheteze cu primul loc încă din luna februarie şi a continuat să o facă în lunile care au urmat. Însă, pe atunci, TikTok ajungea sporadic pe primul loc, câte o zi, după care era din nou depăşit.

Începând cu luna august, TikTok s-a aflat pe primul loc în topul domeniilor web la nivel global în majoritatea zilelor. Au existat şi perioade în care TikTok a făcut rocada cu Google, însă domeniul platformei sociale chinezeşti a dominat lupta.

Performanţa este cu atât mai notabilă pentru TikTok cu cât în dreptul Google sunt contorizate toate serviciile companiei care folosesc domeniul google.com, precum Maps, Photos, News şi altele.

În ceea ce priveşte strict platformele sociale, dincolo de performanţa TikTok, cea mai notabilă schimbare faţă de anul trecut este trecerea twitter.com pe locul 4, după ce a depăşit instagram.com.

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed