Tesla suspendă producția la uzina din Shanghai


Tesla și-a suspendat sâmbătă producția la uzina din Shanghai, potrivit unei notificări interne și a două persoane care au aflat despre această problemă, aducând în față un plan anterior de a întrerupe majoritatea lucrărilor la fabrică în ultima săptămână a lunii decembrie.

Producătorul auto american a anulat tura de dimineață și le-a spus tuturor angajaților de la cel mai productiv centru de producție că ar putea începe pauza, au declarat oamenii și notificarea văzută de Reuters. Compania nu a dat niciun motiv.

Reuters a raportat la începutul acestei luni că gigantul auto electric intenționează să suspende producția modelului Y la uzină din 25 decembrie până la 1 ianuarie.

Suspendarea vine ca urmare a unui val în creștere de infecții după ce China și-a relaxat politica zero-COVID la începutul acestei luni, o mișcare bruscă salutată de întreprinderi și de public, dar care perturbă puternic operațiunile de afaceri pe termen scurt.

Una dintre persoane a declarat că angajații Tesla și furnizorii săi s-au îmbolnăvit, de asemenea, ca parte a acestui val, ceea ce reprezintă o provocare pentru operațiunile din ultima săptămână.

Tesla se confruntă, de asemenea, cu niveluri ridicate de inventar, deoarece a doua cea mai mare piață a sa se pregătește pentru o scădere.

Uzina din Shanghai s-a concentrat pe fabricarea de modele pentru export în ultima săptămână, a adăugat persoana.

Suspendarea de către uzină a asamblării modelului Y la sfârșitul lunii va face parte dintr-o reducere a producției planificate de aproximativ 30% în luna pentru modelul, cel mai bine vândut model al Tesla, la fabrica din Shanghai, a informat Reuters.

Fabrica din Shanghai, cel mai important centru de producție pentru compania de vehicule electrice a lui Elon Musk, și-a menținut operațiunile normale în ultima săptămână a lunii decembrie a anului trecut. Nu a fost o practică stabilită pentru ca fabrica să se închidă pentru o vacanță de sfârșit de an.

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed