Sute de blocuri din București nu vor avea apă caldă. Termoenergetica lucrează la rețeaua primară

Bucharest, Romania - November 7, 2016: High angle view (aerial view) of Bucharest (the capital of Romania) northern residential district.


Peste 500 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3, 4 și 6 vor rămâne fără apă caldă în urma unor lucrări la rețeaua primară de termoficare, a anunțat miercuri compania municipală Termoenergetica.

Termoenergetica precizează că vor fi efectuate intervenții pe conducta Magistralei Grivița – DN 700mm, în zonele: Iancu de Hunedoara, Dorobanți, Floreasca, Nicolae Caramfil din sectorul 1.

Potrivit Termoenergetica, va fi sistată furnizarea agentului termic pentru apă caldă până în data de 20 iunie 2023, ora 23:30, pentru un număr de aproximativ 225 de blocuri.

„Vă reamintim că anul de punere în funcțiune a conductei din această zonă este 1983, această porțiune de rețea având 40 de ani de funcționare”, arată Termoenergetica.

Alte 130 de blocuri din Sectorul 2, zona Ștefan cel Mare, vor rămâne fără apă caldă până pe 20 iunie.

50 de blocuri din Sectorul 3, zona Drumul Murgului, sunt în aceași situație până pe 9 iunie, iar în Sectorul 4, 95 de blocuri rămân fără apă caldă, în zona Nițu Vasile.

În Sectorul 6 sunt 65 de blocuri care vor rămâne fără apă caldă, în zona Nicolae Filimon.

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed