STB introduce plata cu cardul bancar în toate mijloacele de transport public


Societatea de Transport București STB a inițiat procedura de achiziție publică pentru achiziționarea serviciului de plată cu cardul bancar de tip contactless direct la validatoarele duale ce se vor instala pe circa 1.000 de vehicule care nu sunt dotate cu astfel de echipamente (Mercedes EURO3, EURO 4, tramvaie si troleibuze).

Introducerea acestui sistem facilitează plata călătoriei cu orice card bancar contaclesschiar dacă aceștia nu dețin un card de transport sau un titlu valabil de călătorie. De asemenea, plata se poate face direct cu telefonul mobil tip smartphone sau cu ceasul tip smartwatch, atât timp cât au atașat un card bancar.

„STB SA continuă procesul de digitalizare a serviciilor oferite călătorilor din zona metropolitană și implementează sistemul de plată a călătoriei cu cardul bancar contactless direct la validatoarele duale, asigurând astfel mai multă flexibilitate călătorilor în deplasările lor zilnice. Totodată, această modalitate de plată va reduce costurile societății printr-o gestionare eficientă a centrelor de vânzare din rețeaua STB SA”, a declarat Adrian Criț, Director General STB SA.

Sursă foto: Societatea de Transport București | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed