SONDAJ pentru primăria Alexandria – Luptă strânsă între Victor Drăgușin și Haralambie Epure


În ultimele zile, în Alexandria, a avut loc o cercetare sociologică ce confirmă tendințele observate încă de la începutul campaniei electorale.

Conform rezultatelor celui mai recent sondaj efectuat în municipiul Alexandria, se strânge lupta dintre actual primar, Victor Drăgușin (PSD) și candidatul PNL, Haralambie Epure.

Haralambie Epure a recuperat foarte multe procente în ultimele 30 de zile iar diferența dintre cei doi este în marja de eroare.

Conform sondajului, aproximativ 80% dintre alexăndrineni sunt convinși că vor merge la vot, peste media națională, care este calculată 53,3%.

Majoritatea cetățenilor din Alexandria acuză direcția în care s-a îndreptat orașul în ultimii patru ani. 69% dintre aceștia consideră că direcția este greșită și foarte greșită.

În lupta pentru primărie asistăm la un dans în doi între candidații PSD și PNL.

În ceea ce privește votul politic, diferențele sunt semnificative. Candidatul liberal a reușit să treacă mult peste bazinul electoral PNL.

Sondajul a fost realizat în perioada 24 – 27 Mai. Volumul eşantionului: 1001 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Metoda de culegere a datelor a fost CATI (Computer-Assisted Telephonic Interview). Cercetarea sociologică are o marjă de eroare +/- 3.1%.

 

 

Susă foto – pixabay.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed