Șoferi amendați în București pentru staționare neregulamentară


Primăria Municipiului București (PMB) a anunțat că polițiștii locali au aplicat 3.256 de sancțiuni pentru încălcarea regulilor de circulație referitoare la opriri și staționări.

PMB menționează că Direcția Generală de Poliție Locală și Control a Municipiului București continuă activitățile de prevenire a opririlor și staționărilor neregulamentare pe cele mai circulate artere din Capitală.

De la începutul anului, pentru încălcarea regulilor de circulație referitoare la opriri și staționări, polițiștii locali din cadrul D.G.P.L.C.M.B. au aplicat 3.256 de sancțiuni contravenționale, cuantumul total al acestora fiind de 825.848 de lei.

Conform PMB, în această perioadă, misiunile poliţiştilor locali se concentrează în zone precum Piaţa Eroii Revoluţiei, Splaiul Independenţei, şos. Pantelimon, b-dul Dimitrie Pompeiu, şos. Colentina, str. Doamna Ghica sau b-dul Ion Mihalache, unde se înregistrează ambuteiaje provocate de indisciplina unor şoferi.

În ultima săptămână, pe aceste artere, agenţii Poliţiei Locale Bucureşti au depistat şi sancţionat 193 de conducători auto care şi-au lăsat maşinile în zona indicatoarelor de „Oprire/Staţionare interzisă”. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 44.500 de lei.

În unele cazuri, șoferii continuă să staționeze neregulamentar în ciuda faptului că, în apropiere, există locuri de parcare libere cu sau fără plată. Cel mai nou exemplu este zona Pantelimon unde, în ciuda existenței unei parcări noi, încă gratuite, mulți șoferi continuă să staționeze pe prima bandă a șoselei. Lucruri similare se întâmplă însă în majoritatea zonelor Capitalei.

 

 

 

 

 

 

Sursă foto: satmareanul.net

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed