Siguranță și distracție: SAGA Festival împreună cu MAI


Pregătirile pentru cea de-a treia ediție a Festivalului SAGA sunt în plină desfășurare, când, în perioada 23-25 iunie, cei mai relevanți artiști ai momentului vor veni în România, la Romaero, pentru a bucura peste 150 000 de festivalieri. ALDA anunță parteneriatul cu Ministerul Afacerilor Interne, pentru a asigura protecția participanților și a putea interveni în sprijinul acestora în caz de nevoie.

SAGA Festival are zero toleranță pentru consumul și traficul de droguri și va fi stabilit un plan de măsuri pentru combaterea acestora. Festivalul va beneficia de un plan de securitate adaptat continuu în funcție de fluxul de oameni din fiecare zi, cu sprijinul instituțiilor Ministerului Afacerilor Interne, cum ar fi Jandarmeria Română, Poliția Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Agenția Națională Antidrog și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane.

Programul celor 3 zile de festival va include scenele Source, Heat, Spark, Switch și Drift, unde vor cânta DJi din scena locală de EDM, tehno și house, dar și artiști de hip-hop și trap. Lil Nas X, Skrillex, Elley Duhé, Fisher, Robin Schulz, Gabry Ponte, Hot Since 82, Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Adam Beyer, B.U.G. Mafia, I Hate Models, Deliric, Killa Fonic, Nane, Puya și alții sunt artiștii care vor cânta.

Organizatorii se concentrează pe oferirea publicului o experiență memorabilă, cei mai buni artiști și siguranță maximă în incinta festivalului, iar Ministerul Afacerilor Interne oferă sprijinul necesar pentru ca acest lucru să poată fi realizat.

Sursă foto: sagafestival.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed