SIF Oltenia a achiziţionat un pachet de acţiuni de 32,98% din Alimentara Slatina, ajungând la 85,22%


S.I.F. Oltenia S.A. aduce la cunoștință investitorilor achiziția unui pachet de 135.600 acțiuni emise de Alimentara S.A. Slatina, ce reprezintă 32.9842% din capitalul social, valoarea totală a tranzacției fiind de 8.949.600 lei.

Astfel, SIF Oltenia ajunge la o deţinere  de 85,22% din Alimentara Slatina.

Această achiziție se înscrie în strategia conducerii S.I.F. Oltenia S.A. de îmbunătățire a calității portofoliului administrat, cu scopul creșterii sustenabile și pe termen lung a valorii acestuia în beneficiul acționarilor S.I.F Oltenia.

Totodată, respectivele  valori mobiliare se încadrează în profilul de risc al S.I.F. Oltenia S.A. și în limitele prudențiale aplicabile, iar includerea lor în portofoliu vizează diversificarea riscului de la nivelul întregului portofoliu administrat de S.I.F. Oltenia S.A.

Activitățile de învestire/dezinvestire ale S.I.F. Oltenia S.A. sunt realizate cu scopul creșterii valorii portofoliului pe termen lung, respectă cu strictețe prevederile legale incidente în materie și se înscriu în investițiile permise prevăzute de cadrul normativ în vigoare.

Sursă foto: piatafinanciara.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed