Samsung lansează telefoane mobile accesibile, incluzând modele 5G, cu prețuri începând de la 1.000 de lei


Samsung, unul dintre cei mai mari producători de telefoane mobile din lume, a anunțat lansarea a câtorva noi modele de smartphone-uri, inclusiv modele de buget accesibile. Acestea includ noile modele Galaxy A52s 5G, Galaxy A52 5G și Galaxy A22 5G, care sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor performanțe bune la prețuri accesibile.

Cele trei modele de smartphone-uri oferă conectivitate 5G, ceea ce înseamnă că utilizatorii vor beneficia de viteze mai rapide de descărcare și de o conexiune mai stabilă. De asemenea, toate cele trei modele includ camere foto îmbunătățite și baterii de durată.

Modelul Galaxy A52s 5G este cel mai performant dintre cele trei, cu un procesor puternic și o memorie RAM de 6 GB sau 8 GB, în funcție de opțiunea aleasă. Modelul Galaxy A52 5G are un procesor mai puțin performant și o memorie RAM mai mică, dar este disponibil la un preț mai accesibil. Între timp, modelul Galaxy A22 5G este cel mai accesibil dintre cele trei, dar oferă încă performanțe bune și funcționalități de bază.

Toate cele trei modele de smartphone-uri sunt disponibile în mai multe culori și oferă utilizatorilor o gamă largă de opțiuni de personalizare. De asemenea, acestea rulează pe sistemul de operare Android și includ funcții precum protecția împotriva apei și a prafului, deblocarea facială și senzorii de amprentă.

Samsung a declarat că noile modele de smartphone-uri vor fi disponibile în magazinele din România la prețuri începând de la aproximativ 1.000 de lei pentru modelul Galaxy A22 5G și până la aproximativ 2.500 de lei pentru modelul Galaxy A52s 5G.

 

Sursă foto: pexels.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed