Revista TIME a publicat topul celor mai influente 100 de companii din 2022

2022 TIME100 Most Influential Companies


TIME dezvăluie a doua listă anuală TIME100 a celor mai influente companii, evidențiind afacerile care au un impact extraordinar în întreaga lume. Numărul 2022 TIME100 Cele mai influente companii cuprinde 3 coperți la nivel mondial, fiecare punând în evidență un CEO sau un director executiv de top dintr-o companie, de pe listă, cu un profil aprofundat sau întrebări și răspunsuri, inclusiv: Andy Jassy de la Amazon, Mindy Kaling de la Kaling International și Bang Si- Hyuk de la HYBE.

Pentru a aduna lista, TIME a solicitat nominalizări în diverse sectoare, inclusiv asistență medicală, divertisment, tehnologie și multe altele de la rețeaua sa globală de editori și corespondenți, precum și de la experți din industrie. Editorii TIME au evaluat pe fiecare în funcție de factori cheie, inclusiv relevanță, impact, inovație, leadership, ambiție și succes.

Lista 2022 cuprinde peste 70 de companii cu sediul în Statele Unite: Ford, Capital One, UPS, Meta, Netflix, DoorDash, Wyze, Upwork, Microsoft, Walgreens și multe altele.

10 companii de pe listă au sediul în Europa, printre care Balenciaga, Klarna, Orsted, Spotify, Oxford Nanopore Technologies..

Principalele companii tehnologice – inclusiv Microsoft, Apple, Nvidia, Meta, TikTok, IBM și altele – sunt incluse pe listă.

Mai multe companii sunt în industria financiară, inclusiv Nubank, Klarna, Capital One . 

Industria divertismentului este, de asemenea, reprezentată pe listă de o serie de companii, inclusiv AMC Entertainment Holdings, Spotify, TikTok, HYBE, Netflix, Disney, Sony.

Lista completă a celor mai influente companii ale Time din 2022 poate fi găsită aici.

 

 

Sursă foto: time.com

 

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed