Retailerul de cosmetice și parfumuri Notino, a înregistrat în anul 2021 o cifră de afaceri record de 737 milioane de euro


Notino, care este prezent și pe piața românească, a stabilit în anul 2021  o cifra de afaceri record, 3,6 milioane de lei (737 de milioane de euro), reprezentând o creștere de 35% față de anul 2020.

În ceea ce privește ponderea în România, cifra de afaceri totală este în jur de 8%, astfel ajungând în top cinci cele mai performante piețe pentru companie.

În perioada de Black Friday, compania a înregistrat un  nou record de 180.000 de comenzi într-o singură zi, și anume 27 noiembrie.

În România, din totatul produselor vândute, cele predominante sunt produsele de make-up, reprezentând 29% din vânzări, urmată de categoria de îngrijirea părului cu 21,7% și parfumuri cu 17,8%.

„Aceste cifre confirmă faptul că cererea pentru produse cosmetice și de îngrijire personală este încă în creștere, evoluție declanșată de pandemia de coronavirus. Clienții sunt astfel motivați în consum de dorința de a se simți mai bine”, a afirmat Zbyněk Kocián, CEO Notino.

Sursa foto: Notino.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed