Renovarea salonului de maternitate: un gest inspirațional al unei doctorițe din Arad


O doctoriță din Arad a devenit un exemplu de altruism și devotament față de pacienții săi, după ce a investit banii proprii pentru a renova un salon de maternitate la spitalul în care lucrează. Dr. Anca Breahna a lucrat timp de 20 de ani în același salon și a decis să investească bani și timp pentru a-i oferi mamei și copilului un mediu mai primitor și mai sigur.

Renovarea salonului de maternitate a costat în jur de 10.000 de lei și a fost efectuată cu ajutorul soțului ei și a câtorva prieteni. Noul spațiu a primit un decor proaspăt și luminos, mobilier nou și dotări moderne, oferind astfel un mediu mai plăcut și mai relaxant pentru pacienții spitalului.

Dr. Breahna a explicat că decizia de a renova salonul de maternitate a fost una naturală, având în vedere că aceasta este zona sa de lucru. Ea a dorit să creeze un mediu sigur și primitor pentru mame și copii și a considerat că banii investiți în renovare sunt bine cheltuiți.

De asemenea, dr. Breahna a subliniat importanța implicării personale în crearea unui mediu de lucru plăcut și eficient în spitale. Ea a spus că fiecare medic și asistent medical ar trebui să își asume o parte din responsabilitatea de a îmbunătăți condițiile de lucru și de a oferi pacienților un mediu mai confortabil și sigur.

Renovarea salonului de maternitate de către dr. Breahna a primit apreciere și recunoaștere din partea colegilor și a pacienților săi. Ea este un exemplu elocvent de implicare și responsabilitate în mediul medical și un model de urmat pentru toți profesioniștii din domeniu.

 

Sursă foto: Antena 3

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed