Proteste ale taximetriștilor în 30 de orașe ale țării, vor să fie eliminate companiile de ride share


Astăzi, 20 iunie, taximetriștii au ieșit în stradă în 30 de orașe din România, în ceea ce va fi cel mai mare protest față de interzicerea intrării pe piață a companiilor de transport alternativ (așa-numitele companii de ride-sharing).

În timpul protestului, care va avea loc între orele 11:00-13:00, taxiurile poartă panglici tricolore pe oglinzile retrovizoare și pe antenele taxiurilor, iar pe geamurile laterale și spate vor fi amplasate sloganuri și bannere.

Taximetriștii spun că statul le acordă tratament preferențial și că acest lucru le va pune în pericol afacerea.

Inițiativa pornităde ANPOTRT filiala Cluj implică alte 29 de orașe din țară: Alba Iulia, Arad, Adjud, Aiud, Bacău, Baia Mare, Bucureşti, Blaj, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Craiova, Făgăraş, Focşani, Galaţi, Târgu Mureş, Piatra Neamţ, Piteşti, Sibiu, Suceava, Iaşi, Târgu Jiu, Tulcea, Timişoara, Mediaş, Ocna Mureş, Ploieşti, Sebeş, Sighişoara.

Având în vedere dorința membrilor asociației de a ne asocia cu protestele organizate în țară împotriva platformelor Uber și Bolt, am solicitat și primit autorizație de protest”, a transmis Asociația de Monitorizare Taxi Transilvania.

 

Sursă foto: libertatea.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed