Președintele Eurochambres, Christoph Leitl: ,,Dacă vreți sa ajutați economia, reduceți birocrația!


Miercuri seară a avut loc evenimentul anual desfășurat de Camera de Comerț și Industrie a României – ,,Topul Național al Firmelor 2021”, ce a avut drept deviză ,, Economia merge înainte”.

În cadrul acestui eveniment, Președintele Eurochambres, Christoph Leitl, a ținut un discurs adresat în special premianților acestei seri, felicitându-i pe această cale petru perfomanțele și eforturile lor:

,,Economia Europeană vă felicită! Suntem mândri de cele aprape 500 de mii de companii române! Voi toți contribuiți la prosperitatea și stabilitatea Europei!”

În plus, Președintele Eurochambres a vorbit și despre probleme cu care omenirea și economia se confruntă la nivel internațional, dar a ținut să sugereze și câteva metode prin care România ar putea să le combată la nivel național. Printre aceastea se numără criza energie, pentru care Uniunea Eurpeană sugerează o reducere a texelor la nivel național, criza forței de muncă, pentru care acesta sugerează o reformă a invățământului, dar și pandemia, sugerându-le autorităților române să își motiveze cetățenii pentru ca aceștia să se vaccineze.

Un alt mesaj transmis de președintele Eurochambres  în cadrul evenimentului organizat de CCIR a fost: ,,Dacă vreți sa ajutați economia, reduceți birocrația!”

 

Sursă foto: captură eveniment CCIR

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed