Președintele BVB, Radu Hanga: Şapte dintre cele 18 companii care s-au listat anul acesta pe AeRO vin din domeniul Tehnologiei


Şapte dintre cele 18 companii care s-au listat anul acesta pe AeRO vin din sectoare care sunt legate de tehnologie, a declarat preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), Radu Hanga. Declarația a fost făcută cu prilejul listării la bursă a societăţii Arobs Transilvania Software.

“A fost un an special pentru noi, dacă ne uităm la listările care s-au întâmplat. Dintre cele 21 de listări, 18 s-au întâmplat pe piaţa AeRO în acest an la Bursa de Valori Bucureşti. Dacă ne uităm la cele 18 companii care s-au listat pe piaţa AeRO, vedem că şapte dintre ele vin din sectoare care sunt legate de tehnologie. Acesta este un lucru care ne bucură foarte mult pentru că, până la urmă, ceea ce ne dorim la Bursa de Valori este să avem o reprezentativitate cât mai mare a economiei româneşti. Vrem să vedem reprezentate la bursă companiile din sectoarele, din domeniile care au contribuţia cea mai importantă la economia României, la dezvoltarea noastră ca ţară. Arobs, ne bucurăm foarte mult că aţi reuşit să ridicaţi cei 74 milioane de lei. Listarea Arobs ar trebui să adauge peste 600 de milioane de lei la capitalizarea pieţei AeRO. Este de departe cea mai mare listare pe această piaţă. (…) Ştiu declaraţiile pe care le-aţi făcut legat de faptul că vă doriţi să accesaţi piaţa principală în viitor. Ne bucurăm că vă gândiţi la lucrul acesta. Pe de altă parte, ne bucurăm că aţi ales piaţa AeRO, pentru că piaţa AeRO pentru noi este poziţionată ca o piaţă de creştere. Este o piaţă care se adresează companiilor care se află într-o fază de dezvoltare mai accelerată şi, într-un fel, alegând platforma aceasta transmiteţi un mesaj către investitori legat de poziţionarea companiei, legat de momentul în care vă consideraţi voi a vă afla astăzi. Vă vedeţi ca fiind o companie care se dezvoltă, o companie care creşte accelerat”, a afirmat Hanga.

Sursă foto: Bursa de Valori Bucuresti | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed