PPC va fi noul proprietar Enel


Potrivit unor informații, procesul de negociere este finalizat în aproximativ 70% și, în afara unor circumstanțe neprevăzute, documentele vor fi semnate în 2-4 săptămâni, scrie Naftemporiki, potrivit Rador.

Negocierile dintre compania de energie PPC și Enel privind achiziția Enel România au intrat într-o fază foarte avansată și, conform stadiului actual, vor fi finalizate cel târziu până la jumătatea lunii februarie.

După cum a spus sursa principală din raportul PPC, verificarea activelor Enel România – due diligence – a decurs rapid și nu prezintă până acum surprize neplăcute. Informațiile indică faptul că procesul este complet în proporție de aproximativ 70% și că documentele vor fi semnate în maximum 2-4 săptămâni, cu excepția unor circumstanțe neprevăzute, relatează Economedia.ro

Dacă negocierile se vor încheia cu succes, consiliul de administrație al PPC listată la Bursa de Valori din Atena va decide dacă compania va face o ofertă obligatorie către Enel și valoarea respectivei oferte.

Decizia va marca o schimbare majoră în extinderea PPC în Balcani – o expansiune care este un obiectiv strategic al companiei și servește, de asemenea, obiectivului mai larg de îmbunătățire a poziției geostrategice a Greciei în regiune -, în același timp, realizând un „salt” în cei 623 MW au fost. ordonat în direcţia dezvoltării mixului de energie regenerabilă.

 

Sursă foto: Enel

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed