Platforma pentru criptomonede Binance investeşte 200 de milioane de dolari în compania media Forbes


Platforma pentru tranzacţionare de criptomonede Binance va face o investiţie de 200 de milioane de dolari în Forbes, a anunţat joi compania media, în timp ce aceasta se pregăteşte să se listeze la bursă prin intermediul unei companii de achiziţii cu scop special (SPAC), transmite agenția Reuters, citată de news.ro.

Investiţia Binance, care este cea mai mare platformă de tranzacţionare a criptomonedelor din lume după volum, va înlocui jumătate din angajamentele de plasament privat de 400 de milioane de dolari deja anunţate de Forbes şi compania SPAC Magnum Opus Acquisition Limited.

Acordul este de aşteptat să se încheie până la sfârşitul lunii martie, au declarat Forbes şi Magnum Opus într-un comunicat.

Forbes a declarat în august că va deveni companie publică prin intermediul unei SPAC, în încercarea de a consolida tranziţia sa digitală şi a urmări şanse suplimentare de creştere.

”Tranzacţiile cu Magnum Opus şi Binance sunt de aşteptat să ajute Forbes să-şi maximizeze brandul şi valorile întreprinderii”, au spus companiile.

Binance va ajuta la consilierea Forbes cu privire la activul său digital şi strategia ”Web3”, au adăugat aceştia, referindu-se la o versiune încă nerealizată a internetului în care aplicaţiile ”descentralizate” bazate pe blockchain şi criptomonede sunt utilizate pe scară largă.

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed