Pixel Watch, primul smartwatch Google


În prima zi a evenimentului Google I/O 2022, gigantul american şi-a prezentat, în sfârşit, primul smartwatch, pe care-l numeşte Pixel Watch.

Cel mai prost păstrat secret de anul acesta din zona tehnologiei, cum este numit de mulţi analişti, nu reuşeşte să surprindă, ci mai degrabă confirmă informaţiile vehiculate în ultimele luni.

Pixel Watch are un cadran circular, subţire, care reuşeşte să arate suficient de elegant şi sportiv în acelaşi timp. Cheiţa (sau coroana digitală) are funcţii tactile şi va folosită pentru navigarea în cadrul interfeţei şi a aplicaţiilor.

La bază va sta ceea ce Google numeşte o versiune îmbunătăţită de Wear OS 3, cu o interfaţă modificată şi „notificări smart”. Va exista şi o versiune cu conexiune de date.

Vor fi preinstalate o serie de aplicaţii Google, precum Maps, Assistant, Wallet şi Home, cărora li se adaugă integrările Fitbit care aduc funcţii deja clasice de sănătate pentru ceasuri, printre care măsurarea pulsului şi monitorizarea somnului.

Lansarea pe piaţă va avea loc cândva în toamnă. Pixel Watch va putea fi conectat la smartphone-urile cu Android 8 sau mai nou şi va necesita un cont Google.

 

 

 

Sursă foto: zonait.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed