Orașul din Elveția care oferă 50.000 de euro celor care doresc să se mute acolo: Care sunt condițiile?


Orașul Albinen din Elveția își propune să atragă noi rezidenți prin intermediul unei oferte generoase. Cetățenii care se mută în Albinen și îndeplinesc condițiile cerute vor primi o sumă de 50.000 de euro.

Printre condițiile pentru a beneficia de această ofertă se numără faptul că noua locuință trebuie achiziționată și locuită de cel puțin 10 ani. De asemenea, solicitanții trebuie să aibă mai puțin de 45 de ani și să se angajeze să petreacă cel puțin șase luni pe an în oraș.

Albinen, care are o populație de doar 240 de locuitori, se confruntă cu o problemă demografică din cauza scăderii numărului de rezidenți în ultimii ani. Orașul speră că această ofertă generoasă va atrage tineri și familii pentru a-și începe o nouă viață în această zonă rurală pitorească.

Este important de menționat că această ofertă nu este disponibilă pentru toți solicitanții. Candidații trebuie să îndeplinească o serie de criterii, cum ar fi nivelul de cunoaștere a limbii germane și calificările necesare pentru a găsi un loc de muncă în zonă.

În plus, această ofertă face parte dintr-un program pilot și este limitată la un număr mic de solicitanți. Înscrierile pentru acest program sunt deja închise, iar orașul Albinen își va anunța decizia finală în următoarele luni.

 

Sursă foto: Tripadvisor.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed