Obligațiunile Elefant Online intră la tranzacționare pe BVB din data de 1 februarie


Bursa de Valori Bucureşti (BVB) informează că marţi, 1 februarie 2022, intră la tranzacţionare obligaţiunile retailerului online, Elefant Online, în valoare de 17.469.900 de lei.
Obligaţiunile se vor tranzacţiona pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare sub simbolul bursier ELF26. Listarea obligaţiunilor se realizează în urma derulării unui plasament privat în luna noiembrie 2021, plasament în cadrul căruia au fost emise obligaţiuni corporative, negarantate, nominative, necondiţionate, neconvertibile, denominate în lei către 122 de investitori. Plasamentul privat şi listarea obligaţiunilor au fost realizate cu sprijinul Tradeville.

Conform comunicatului BVB, aceasta este a doua emisiune de obligaţiuni a companiei Elefant Online listată la Bursa de Valori Bucureşti. Prima a avut loc loc în anul 2018 şi a constat în emisiunea a 76.514 obligaţiuni cu o valoare nominală de 100 lei/obligaţiune şi o rată a dobânzii fixă de 9,00%/an. Obligaţiunile au fost rambursate integral la termen la data de 27 septembrie 2021.

Echipa Elefant va suna pe 1 februarie 2022 clopoţelul Bursei de Valori Bucureşti cu ocazia începerii tranzacţionării obligaţiunilor ELF26 la bursă.

Sursă foto: Bursa de Valori Bucuresti | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed