Obligaţiunile companiei poloneze Aforti Holding intră la tranzacţionare la BVB începând de mâine


Marți, 12 octombrie, obligațiunile emise de compania poloneză Aforti Holding în valoare de 2 milioane de lei vor începe tranzacționarea pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare (MTS) al Bursei de la București.

Aforti Holding, companie înregistrată în Polonia, oferă consultanță financiară, tehnologică, administrativă și de investiții părții companiilor din Grupul Financiar Aforti, fiecare dintre acestea fiind specializată în diverse tipuri de servicii și consultanță financiară adresată microîntreprinderilor și întreprinderilor mici și mijlocii.

Aforti Holding este o companie listată pe piața New Connect a Bursei de la Varșovia.

Aforti Holding a vândut într-un plasament privat deținut în septembrie 2020 un număr de 20.000 de obligațiuni corporative nesecurizate, nesubordonate, cu o valoare nominală de 100 de lei. Aforti Holding a atras de la 44 de investitori suma totală de 2 milioane de lei, destinată finanțării activității Aforti în România.

Obligațiunile au data scadenței la 4 septembrie 2025 și au o rată anuală a dobânzii de 10%, cu o plată semestrială. Plasarea și listarea obligațiunilor private s-au făcut cu suportul Goldring.

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed