Noul SUV Electric Peugeot E-3008: Redefinirea mobilității cu autonomie de 700 km


Peugeot a dezvăluit mai multe imagini pentru viitorul său SUV, E-3008, care funcționează complet pe bază electrică și are o autonomie promisă de până la 700 de kilometri.

Modelul a intrat în etapele finale ale dezvoltării, cu lansarea prevăzută pentru această toamnă.

E-3008 este unul dintre cele două SUV-uri electrice pe care Peugeot și-a propus să le lanseze până în 2025. Acest nou vehicul va fi construit pe platforma STLA Medium, dezvoltată de Stellantis, destinată modelelor electrice de dimensiuni mici și medii.

Designul exterior al noului E-3008 pare să se apropie de cel al modelului Peugeot 408, având un aspect de coupe cu o lunetă înclinată care promite un coeficient aerodinamic îmbunătățit. Jantele dispun de un design inedit, de tip aerodinamic, similar cu cel al modelului 408.

Imaginile din interior dezvăluie noua versiune a sistemului i-Cockpit, care include un ecran panoramic de 21 de inch, împărțit între afișajul digital pentru instrumente și sistemul multimedia.

Consola centrală găzduiește un alt ecran tactil, care controlează funcțiile esențiale ale cabinei, în timp ce câteva butoane sensibile la atingere sunt plasate dedesubt.

E-3008 va fi disponibil în trei versiuni, una dintre ele având două motoare electrice. Autonomia de până la 700 de kilometri este unul dintre atributele sale remarcabile. Cu toate acestea, detaliile despre puterea motoarelor electrice rămân necunoscute pentru moment.

 

Sursă foto: promotor.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed