Noul card Revolut în ediție limitată


Revolut a introdus recent în oferta sa un card cu un aspect special policromic. Acest card, disponibil în serie limitată, este primul din oferta Revolut care folosește un film cu efect dicroic.

Revolut, super-aplicația financiară globală cu peste 18 milioane de clienți la nivel global, a pus pe piață un nou model de card, în ediție specială, cu un aspect policromic și strălucitor, conferit de pelicula dicroică aplicată pe suportul clasic al cardului. Cardul este disponibil gratuit pentru toți clienții noi sau existenți, care decid să facă un upgrade de la planul Standard, Plus sau Premium la planul imediat superior, până la data de 1 iulie, la miezul nopții. De asemenea, clienții care au planuri plătite (Plus, Premium, Metal) pot să comande direct din aplicație cardul, fără a face upgrade, la un prețul de 64,99 lei. Fiind o ediție specială, cardurile sunt în serie limitată.

În prezent, este disponibil doar în Marea Britanie și în Spațiul Economic European (SEE). Prețul de achiziție, în afara promoției pentru upgrade de plan, este de 12,99 euro (64,99 lei). Baza cardului este din plastic reciclat. Cardul poate fi adăugat la portofelele digitale Apple și Google

Revolut este recunoscut pentru dorința de a oferi clienților cât mai multe modalități inedite și ingenioase de a plăti, inclusiv la nivelul design-ului cardurilor. Anul trecut, super-aplicația financiară a introdus cardurile personalizabile, pe suport metalic, devenind primul jucător din industrie care a permis clienților săi Metal și Premium să își pună amprenta pe aspectul propriilor carduri. La final de an, pregătind sărbătorile de iarnă, Revolut a lansat o altă ediție specială – cardul placat cu o foiță de aur de 24 de carate. De la carduri personalizate la carduri care satisfac cele mai exigente și rafinate gusturi și preferințe, Revolut își implică utilizatorii în procesul de concepere al unuia dintre cele mai populare instrumente de plată fără numerar, încurajând digitalizarea și trecere la economia no-cash (fără bani fizici).

 

 

 

Sursă foto: revolut.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed