Negocieri eșuate, profesorii tot în stradă. Cine mai iese la tablă


Sindicatele din Educație au revenit la Guvern pentru a anunța dacă greva profesorilor va continua. Aceasta vine după ce profesorii au respins ultima ofertă a Guvernului, care a propus o creștere salarială de 1.000 de lei brut începând cu 1 iunie.

Sindicatele au declarat că oferta Guvernului este o îmbunătățire, dar că decizia finală va fi anunțată mai târziu. În ciuda acestui fapt, profesorii au decis să continue greva, respingând propunerea Guvernului.

În urma acestei decizii, Guvernul a prezentat un proiect de ordonanță care detaliază majorările salariale propuse pentru sectorul educației. Cu toate acestea, sindicatul a respins și acest proiect, menținând greva.

Această situație a creat tensiuni între Guvern și Sindicatele Educației, cu ambele părți încercând să ajungă la un acord care să satisfacă cerințele profesorilor. Între timp, greva continuă, afectând funcționarea școlilor și universităților din întreaga țară.

În ciuda acestor provocări, Sindicatele Educației rămân ferme în decizia sa de a continua greva până când cerințele lor vor fi îndeplinite. În acest sens, sindicatele așteaptă o nouă propunere de la Guvern care să abordeze preocupările lor legate de salarizare și condițiile de muncă.

Sursă foto: Youtube

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed