Ministrul de externe al Republicii Moldova a avut o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău privind ședințe comnue a celor două Guverne


Ministrul de externe al Republicii Moldova, Nicu Popescu, a participat miercuri la o discuție alături de ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță, evidențiind sprijinul țării sale pentru un dialog „pașnic și constructive„ în ceea ce privește securitatea europeană.

„ În contextul discuțiilor pe care le purtăm zilele acestea privind situația de securitate regională, am avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul României la Chișinău, Daniel Ioniță. Am reiterat că Republica Moldova sprijină necesitatea dialogului cu privire la securitatea europeană și pledează pentru desfășurarea acestuia într-o atmosferă pașnică și constructive”, a postat Ministrul de Externe, Nicu Popescu, pe pagina sa de Facebook.

O altă temă abordată, a fost și „procesul de pregătire a viitoarei Ședințe Comune a celor două Guverne”.

„De asemenea, am discutat despre procesul de pregătire a viitoarei Ședințe Comune a celor două Guverne. Am salutat dialogul politic foarte dinamic din ultima perioadă și am convenit să accelerăm implementarea proiectelor bilaterale în sectoare cheie ce se regăsesc în Foaia de parcurs privind domeniile prioritare de cooperare România – Republica Moldova, semnată la București, la 23 noiembrie 2021” a afirmat Ministrul de Externe, Nicu Popescu, în aceeași postare pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed