Microsoft va închide LinkedIn în China. Platforma de socializare va fi înlocuită cu una mai restrânsă care se va axa doar pe locuri de muncă.


Microsoft va închide LinkedIn în China, la şapte ani de la lansarea pe această piaţă, şi o va înlocui cu o platformă restrânsă, care se va concentra doar pe locuri de muncă, transmite Reuters.

LinkedIn este singura platformă de socializare din SUA care este operaţională în China, unde guvernul cere ca astfel de platforme să respecte reguli şi reglementări stricte.

”Ne confruntăm cu un mediu operaţional semnificativ mai dificil şi cu cerinţe de complianţă mai multe în China”, a afirmat LinkedIn pe o postare pe blog, adăugând că nu a realizat acelaşi succes al funcţiilor de socializare, de distribuire şi informare pe care l-a atins la nivel global.

LinkedIn a spus că va înlocui serviciul din China, care restricţionează postarea anumitor conţinuturi din cauza reglementărilor, cu un portal noi numit InJobs.

Noul serviciu, care va fi lansat în acest an, nu va include un feed social sau abilitatea de a distribui postări sau articole.

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed