Meta Estate a încheiat plasamentul privat de acțiuni. Urmează listarea pe piața AeRO.


Meta Estate Trust, companie de tip holding ce activează în sectorul rezidențial, a încheiat plasamentul privat de acțiuni și va începe anul viitor pregătiriile pentru listare. Acesta a fost ultimul plasament privat înainte de listarea pe piața AeRO, prevăzută pentru primul trimestru al anului 2022. Banii strânși vor fi folosiți în achiziția de apartamente în faza de construcție în orașe cheie ale României, precum și pentru realizarea de parteneriate cu dezvoltatori imobiliari.

„Am finalizat cu succes al doilea plasament privat și ne-am atins astfel obiectivele pentru acest an. Bucuria noastră este cu atât mai mare cu cât și de această dată ni s-au alăturat peste 40 de noi acționari printre care se numără mulți antreprenori de top, conducători de companii multinaționale sau manageri din private equity sau bănci. Succesul acestui plasament privat ne arată că investitorii apreciază unicitatea modelului nostru de business și potențialul pieței imobiliare locale.Continuăm dezvoltarea și ne asumăm listarea companiei în trimestrul al doilea al anului viitor printr-un IPO care sperăm să consfințească atingerea unui capital social de peste 25 milioane euro după numai 12 luni de activitate”, a declarat Eugen Voicu, cofondator Meta Estate Trust.

Operațiunea a fost intermediată de Intercapital Invest S.A. în calitate de consultant autorizat de Bursa de Valori București, companie cu o prezență de peste 20 de ani în piața financiară românească, iar Prime Transactions a fost co-manager al plasamentului.

Sursă foto:Bursa de Valori Bucuresti | Facebook

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed