Meta ar putea începe miercuri concedieri pe scară largă


Meta, compania mamă a Facebook, ar putea începe miercuri concedieri pe scară largă, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, citat de CNBC.

Disponibilizările ar putea afecta mii de angajaţi, se arată în articol, iar restructurarea forţei de muncă ar marca prima reducere majoră a numărului de angajaţi din istoria Meta.

La sfârşitul lunii septembrie, compania a raportat că are peste 87.000 de angajaţi.

Un purtător de cuvânt al Meta a refuzat să comenteze şi a făcut referire la comentariile lui Zuckerberg cu privire la venituri, de luna trecută.

”În 2023, ne vom concentra investiţiile pe un număr mic de zone de creştere prioritare. Asta înseamnă că unele echipe vor creşte semnificativ, dar majoritatea celorlalte echipe vor rămâne neschimbate sau se vor micşora în anul următor. În total, ne aşteptăm să încheiem anul 2023 fie cu aproximativ aceeaşi dimensiune, fie ca o organizaţie puţin mai mică decât suntem astăzi”, a spus Zuckerberg la acea vreme.

Acţiunile Meta au scăzut cu 73% în acest an, la cel mai redusnivel atins de la începutul anului 2016, iar gigantul reţelelor sociale a înregistrat în 2022 cea mai slabă performanţă în cadrul indicelui S&P 500.

 

 

 

 

 

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed