MAI vrea să cumpere autoturisme noi

Romanian police cars (Traffic Police) in downtown Bucharest, Romania, 2022


Ministerul Afacerilor Interne vrea să cumpere în următorii doi ani peste 4.400 de autoturisme, microbuze, autobuze și autoutilitare pentru mai multe instituții din subordine.

Ministerul vrea să cumpere mașini noi pentru că cele pe care le deține în prezent sunt grav deteriorate, conform documentelor publicate pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Mașinile cerute de MAI trebuie să fie noi și să aibă anvelope noi. Mai mult, furnizorul este obligat să pună la dispoziția Ministerului polița de asigurare tip R.C.A., autorizația și numerele provizorii de circulație, fără costuri suplimentare și pentru fiecare mașină.

Printre beneficiarii mașinilor se numără Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră, Inspectoratul General de Imigrări, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Ministerul Afacerilor Interne – Direcția Generală Anticorpuție.

Contractul a fost scos la licitație în SICAP de Direcția Asigurare Logistică Integrată, structură a MAI, cu o valoare de maximală de 548 milioane lei (circa 110 milioane de euro).

 

Sursă foto: istockphoto.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed