Leoreanu fără Udrea e la fel de eficient ca Udrea fără Băsescu


Laurențiu Leoreanu, cunoscut pentru conexiunile sale controversate cu figura emblematică a corupției din România, Elena Udrea, candidează, din nou, pentru primăria municipiului Roman din partea Partidului Național Liberal (PNL). Această decizie readuce în lumina reflectoarelor istoricul său politic și legăturile cu Udrea, care în prezent se află în închisoare pentru multiple fapte de corupție.

Elena Udrea, odată unul dintre cei mai influenți politicieni din România, rămâne în închisoare, simbol al corupției sistemice care a marcat politica românească ani la rând. Relația ei cu Laurențiu Leoreanu, pe care l-a sprijinit în carieră, ridică semne de întrebare cu privire la integritatea și independența acestuia în rolul de lider local.

Leoreanu, etichetat adesea drept “omul de casă” al Elenei Udrea, a avut un parcurs politic ce pare strâns legat de ascensiunea și decăderea protectoarei sale.

În timpul apogeului Elenei Udrea, Leoreanu a reușit să realizeze unele proiecte în Roman, dar după ieșirea din scenă a acesteia, activitatea sa a părut să stagneze, semn că influența și resursele Elenei Udrea au jucat un rol crucial în succesul său.

După ce i-a lăsăt pe romașcani cu ochii în soare și a plecat în Parlament, acum vrea să dea un ultim tun pe final de carieră. Renunță la un salariu de trei ori mai mare la București pentru ”a lucra în beneficiul cetățenilor din Roman”.

Patronajul Elenei Udrea a fost pentru Leoreanu o oportunitate să facă ceva proiecte cu extrem de mulți bani care, în timp, și-au demonstrat inutilitatea. Iconic pentru Roman este proiectul Microhidrocentralei care niciodată nu a produs suficient curent electric nici măcar pentru a fi autonomă.

Proiectele propuse în această campanie de Leoreanu sunt la fel de probabile ca reabilitarea Elenei Udrea sau canonizarea lui Băsescu.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed