Instagram ia măsuri împotriva postării Reel-urilor pe TikTok


Clipurile video editate cu instrumentele oferite de Instagram nu mai pot fi descărcate cu sunet pentru a fi postate apoi pe TikTok, care nu oferă instrumente de editare la fel de bune.

Deși a copiat formatul Reels de la TikTok, Instagram are un set de instrumente de prelucrare video mai bun decât cel oferit de platforma chineză. Din acest motiv, mulți creatori de conținut editau clipurile pe Instagram și le postau apoi pe TikTok. Pentru ca acest lucru să nu se mai întâmple, Instagram a blocat în ultimele zile descărcarea cu sunet a clipurilor video înainte ca acestea să fie publicate în cadrul rețelei.

Descărcarea este în continuare posibilă cu sunet după publicare, însă, înaintea publicării se mai poate descărca doar partea video, fără coloana sonoră. Restricția a fost implementată până acum doar pe versiunea de iPhone a aplicației, însă, nu poate fi decât o chestiune de timp până când aceasta să ajungă și în aplicația de Android. Instagram a copiat nu doar formatul video scurt de la TikTok, ci și alte elemente, precum designul aplicației și feed-ul „For You”, care afișează conținut relevant din afara bulei.

Pentru moment, în urma protestelor utilizatorilor, Instagram a întrerupt implementarea unor schimbări care făceau ca platforma deținută de Meta să funcționeze mai mult ca TikTok.

 

 

 

Sursă foto: tweaklibrary.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed