În timp ce Bitcoin a ajuns la peste 50.000 de dolari, Ethereum se apropie de maximele istorice. Rețeaua de socializare Twitter ar putea accepta în curând BTC pentru bacșișuri digitale


Ethereum se apropie de maximele istorice, în timp ce Bitcoin a ajuns la peste 50.000 de dolari pentru prima dată de la jumătatea lunii mai. ETH a crescut în ultima săptămână, fiind aproape să depășească pragul de 4.000 de dolari.

Criptomoneda a început săptămâna sub 3.200 de dolari, dar a crescut rapid, ajungând vineri la 3.981 de dolari. În weekend, creșterea s-a aplatizat, dar ETH se tranzacționează în continuare în acest interval.

O confluență de factori contribuie la creșterea prețului ETH. Utilizarea de ETH, miza, comisioanele de gaz, tranzacțiile și token-urile blocate pe DeFi, toate acestea contribuie împreună pentru a susține nivelurile de preț.

Rata de inflație a criptomonedei ether (ETH) a scăzut masiv, potrivit firmei de cercetare cripto Delphi Digital.

Pentru primele trei săptămâni din august, potrivit datelor Delphi Digital, rata inflației ETH a oscilat puțin sub 3%. Aceasta a crescut până la a atinge pragul de 3% în jurul datei de 23 august, înainte de a se prăbuși total la sfârșitul lunii.

Twitter ar putea accepta în curând BTC pentru bacșișuri digitale

Utilizatorii Twitter ar putea în curând să dea bacșișuri în BTC sau ETH favoriților care crează conținut pe rețeaua socială.

Managerul de produs al companiei, Kayvon Beykpour, a confirmat că rețeaua de socializare dorește să integreze rețeaua Lightning Network a Bitcoin în platformă.

Twitter a început să testeze o nouă funcție pentru creatorii de conținut de pe platformă, numită „tip jars”, prin care utilizatorii cu peste 10.000 de urmăritori își pot monetiza tweet-urile și pot primi bacșișuri în BTC de la urmăritori prin intermediul Lightning Network.

Sursă foto: pexels.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed