În luna ferbuarie și martie a acestui an, se vor desfășura în România diferite evenimente de recrutare de către compania aeriană Wizz Air


Compania Wizz Air dorește să continue campania de recrutare a personalului în Europa, România fiind și ea inclusă în acest program. Scopul pe care compania are intenția de a-l ținti este să angajeze nu doar mai mulți însoțitori de zbor, ci și piloți.

Compania aeriană va organiza diferite evenimente pe parcursul acestor două luni. Acestea vor avea loc în diferite localități din România, precum Cluj-Napoca, Iași, Timișoara. Candidații sunt așteptați astfel cu CV, urmând ca în acea zi să aibă loc diferite activități, jocuri de rol, exerciții de grup, dar și un interviu individual.

Wizz Air încurajează atât însoțitorii de zbor cu experiență, cât și pe doritori care nu  prezintă niciun fel de  experiență. Aceștia se pot aștepta la un salariu competitiv, dar și oportunitatea de a vizita diferite orașe ale lumii, luând în vedere expansiunea continuă a companiei.

Cei care doresc să se înscrie, o pot face accesând link-ul următor: https://careers.wizzair.com/go/Cabin-Crew-Jobs/5258701/

Sursă imagine: G4Media.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed