În anul 2021, producătorul de componente auto german, Continental, a investit 150 de milioane de euro în România


Grupul german Continental a anunțat că în anul 2021 s-au investit aproximativ 150 de milioane de euro în România, considerând că și pentru anul 2022 este prevăzută o sumă asemănătoare.

Compania este într-o continuă dezvoltare, astfel că aceștia au investit nu doar în tehnologii sau echipamente pentru fabricarea produselor, dar și în noi proiecte unde este implicată și România.

„Angajații noștri creează valoare, iar munca lor este vizibilă în toate activitățile pe care le întreprindem. Continental are încredere în oameni, în experiența lor, în abilitățile lor și investește în viitorul acestora. Ne poziționăm strategic pentru dezvoltarea de tehnologii inovative și fabricarea de produse pentru viitorul autovehiculelor. Ieșim astfel câștigători din procesul curent de transformare din domeniul automotive, datorită digitalizării pe care Continental o implementează în industrie, vitezei cu care se adaptează schimbărilor, modului durabil de a-și desfășura activitatea și schimbului tehnologic într-un mediu tot mai competitiv. Centrele de cercetare și dezvoltare din țară, pe care le-am extins în ultimii ani, precum și unitățile de producție susțin dezvoltarea și fabricarea de noi tehnologii și produse care transformă industria automotive într-un spațiu de inovare continuă”, a declarat Christian von Albrichsfeld, Head of Country Continental România.

Sursă imagine: utgjiu.ro

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed