HBO Max şi Discovery+ se vor uni într-o singură platformă de streaming începând cu vara lui 2023


HBO Max va înceta să existe în forma actuală. Acesta va fi combinat cu Discovery+, iar cele două vor forma un nou serviciu din vara lui 2023.

Warner Bros. Discovery a anunţat că va combina serviciile de streaming Discovery+ şi HBO Max într-unul singur. Serviciul rezultat va fi lansat anul viitor în Statele Unite, după care va fi extins treptat pentru a ajunge şi în alte regiuni.

La fel ca în cazul lui HBO Max, există planuri pentru două versiuni – o versiune premium şi una cu reclame care va costa mai puţin. Nu se ştie, deocamdată, cum se va numi viitorul serviciu.

Noua companie, rezultată din unificarea Warner Bros. cu Discovery, a înregistrat o pierdere de 3,4 miliarde de dolari, după ce a obţinut venituri de 9,8 miliarde de dolari, sub cele 11,91 miliarde de dolari aşteptate.

HBO, HBO Max şi Discovery+ au acum 92,1 milioane de abonaţi, în creştere cu 1,7 milioane faţă de trimestrul anterior. În SUA, cele trei au pierdut 300.000 de abonaţi în al doilea trimestru al anului.

Problemele financiare şi încetinirea creşterii numărului de abonaţi a determinat noua companie să taie cheltuielile HBO Max, oprind abrupt o serie întreagă de producţii originale, inclusiv Batgirl.

Noul CEO, David Zaslav, spune că Warner Bros. Discovery se va concentra mai mult pe producţii pentru cinematografe, decât pentru serviciul de streaming, deoarece marele ecran aduce mai mulţi bani.

 

 

 

 

Sursă foto: xfire.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed