Grupul polonez Scallier cumpără peste 3 hectare de teren de la producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro pentru Funshop Park Ploiești


Grupul polonez Scallier, prezent pe piața locală cu mai multe parcuri de retail în diferite regiuni ale țării, a achiziționat aproape 34.000 de metri pătrați de la producătorul băuturilor Alexandrion și Cava D’Oro, pentru o nouă unitate comercială, în municipiul Ploiești, județul Prahova, tranzacția ridicându-se la 6,67 milioane de euro + TVA, relevă date analizate de Profit.ro.

În total, în următoarele luni, portofoliul Scallier în România va include 11 parcuri de retail, cu o suprafață totală închiriabilă de peste 90.000 metri pătrați.

Pentru acest an, compania intenționează să deschidă unități comerciale în Turda, Timișoara și Vaslui, pentru a închide cu un volum de peste 40.000 metri pătrați finalizați.

În paralel, Scallier a scos la vânzare 5 parcuri de retail din România. Scallier a deschis primul său parc de vânzare cu amănuntul în România anul trecut, la Roșiorii de Vede.

În vara 2020, grupul polonez Scallier a anunțat că se extinde în România cu o rețea de parcuri de retail și vrea ca, până în 2022, să finalizeze 6 facilități comerciale pe piața locală sub brandul Funshop Park.

 

 

 

Sursă foto: scallier.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed