Google VPN este acum disponibil pentru iOS


Serviciul de VPN contra cost al Google poate fi folosit și pe smartphone-urile Apple. Google a îndeplinit, abia în februarie 2022, o promisiune făcută în octombrie 2020. Anume, aceea de a lansa pe iPhone propriul serviciu VPN din cadrul suitei One Premium. VPN-ul Google promite intimitate și protecție online, ca și alte servicii similare.

Mulți utilizatori plătesc special un VPN pentru această facilitate, care le permite să acceseze filmele și serialele disponibile în alte țări pe serviciile de streaming video. VPN-ul este inclus în cel mai scump abonament Google One, care costă 500 de lei pe an și oferă 2TB spațiu de stocare.

Potrivit Google, caracteristica VPN poate fi partajată cu membrii familiei, astfel încât toată lumea să poată obține protecție VPN atât pe dispozitivele Android, cât și pe iOS. Serviciul permite utilizatorilor să transmită în flux, să descarce și să răsfoiască conținut printr-o conexiune criptată și oferă protecție în rețelele WiFi publice și conexiunile celulare. De asemenea, VPN-urile maschează adresele IP și împiedică site-urile web să determine locația utilizatorului în scopuri de urmărire.

Din păcate, disponibilitatea VPN-ul este limitată. Acesta poate fi folosit în numai 18 țări, printre care nu se numără și în România. Cu alte cuvinte, românii nu vor putea folosi VPN-ul Google nici dacă plătesc pentru cel mai scump plan de stocare cloud al gigantului american.

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed