Google-ul se pregătește să pună la punct un Program Hibrid strict pentru prezența angajaților


Google se pregăteşte să ia măsuri drastice împotriva angajaţilor care nu vin la serviciu cu regularitate. Compania şi-a actualizat politica privind munca hibridă şi aceasta include monitorizarea prezenţei la birou prin intermediul legitimaţilor, confruntarea angajaţilor care nu vin când trebuie şi includerea acesteia în evaluările de performanţă.

Fiona Cicconi, directorul de personal al Google, a trimis un e-mail angajaţilor, în care a menţionat că majoritatea dintre aceştia sunt aşteptaţi în birouri, fizic, cel puţin trei zile pe săptămână. Ea a mai adăugat că “nu există niciun substitut pentru a fi împreună în persoană”.

În plus, compania va începe să includă prezenţa angajaţilor în cadrul evaluărilor de performanţă, iar în cazul în care acestea lipsesc în mod constant, vor fi înaintate avertismente.

De asemenea, angajaţii a cărora li s-a aprobat munca la distanţă sunt încurajaţi să revină la birou şi să lucreze în cadrul unui program hibrid.

În Statele Unite, compania va verifica periodic dacă angajaţii respectă politica de prezenţă la birou folosind datele de pe legitimaţi, iar în cazul în care aceştia nu respectă regulile, vor fi supuşi reevaluării.

Sursă foto: unsplash.com

PARTENERI MEDIA
Loading RSS Feed
Loading RSS Feed